maandag 27 maart
Retourbeleid

Bedenktijd/retour

Mocht je een bestelling retour willen sturen, wellicht omdat het product je toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben, wat de reden ook is, je mag gerust je bestelling tot 14 dagen na ontvangst en zonder opgave van reden bij ons annuleren. Stuur een mailtje naar info@toosenhenk.nl met vermelding van naam en bestelnummer en geef duidelijk aan dat je wilt annuleren. 
 
Als je binnen 14 dagen deze annulering hebt gedaan, krijg je nogmaals 14 dagen de tijd om je product naar ons te sturen. Je krijgt dan uiteraard het volledige orderbedrag, exclusief de bijdrage in de verzendkosten, van ons terugbetaald. 
 
Alleen de kosten voor retour van jou naar de webwinkel moet je dan zelf betalen.  Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. 
 
Indien je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@toosenhenk.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour, terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
 
Echter, mocht het product beschadigd, of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus graag met zorg en zorg ervoor dat het bij een retour goed verpakt is.
 

Product ruilen?

Wilt je het product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@toosenhenk.nl. Wel moet je dan zelf de kosten voor terugzending van het product betalen.

Een verkeerd bezorgadres doorgegeven?
 
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog op tijd voor je te wijzigen.
 

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. 

Op de pagina van betreffende product in onze webwinkel, staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Wij vragen een bijdrage in de verzendkosten van € 2,95. De overige kosten nemen wij voor onze rekening.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering zelf dus niet garanderen.

 

Garantie & Klachten
 

Garantie

Toos en Henk is onze passie.

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons uiterste best om deze in topconditie aan jou te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. Je kunt aanvullende rechten hebben op grond van het Nederlandse recht.

Wanneer je een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken, dien je binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn.

Indien je tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze vervanging.

 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten zo spoedig mogelijk bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@toosenhenk.nl. Wij vinden het belangrijk om je goed te helpen en een  passende oplossing te vinden! 

 

Betaalmethodes

Je kunt je bestelling op twee manieren betalen via:

  • Ideal
  • Credit card